1-AID Hollås TM er ett enkeltmannsforetak som har som målsetning å levere førstehjelpskurs av høy kvalitet og med ekte engasjement.
1-AID Hollås TM sine instruktører har formell utdanning innen helsesektoren og med hovedvekt på utdanning innen prehospital tjeneste, som i dagligtale er ambulansetjenesten. Våre instruktører har fra Nasjonal Paramedic utdanning på høyskolenivå til statsautoriserte ambulansearbeidere på fagskolenivå. Instruktørene har sitt daglige virke i den prehospitale tjenesten.
1-AID Hollås TM sine instruktører er alltid oppdatert og sertifisert i de siste oppdateringer innen akutt førstehjelp. Samtidig ser vi det som en stor fordel at våre instruktører har vært i svært mange av de situasjonene som det foreleses om. Dette gjør at de ikke bare kan teorien, men også fortelle hvordan situasjonene føles og kjennes. Denne unike teoretiske og erfaringsbaserte kunnskapen gjør at vi har stor tro på at våre kurs er av høy kvalitet og vil gi våre kunder ett trygt valg med 1-AID Hollås TM som leverandør av førstehjelpskurs.
1-AID Hollås TM tar sikte på å levere førstehjelpskurs til alle foretak, private som offentlige. Våre førstehjelpskurs kan tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov.
1-AID Hollås TM vil også kunne levere hjertestartere og førstehjelpsmateriell til foretak og bedrifter, lag og foreninger. Vi leverer også ett begrenset utvalg av bekledning til ambulansetjenesten.

Vennlig hilsen Karstein Hollås

            Daglig Leder.

HJEM
                                                         
OM OSS

KONTAKT

KURS

PRODUKT

KURS PRISER

NYHETER

TEST

LINKER

FAKTA

GJESTEBOK

VIDEO

 

 

1-AID Hollås TM, Stokkanveien 28, 7500 Stjørdal. Telefon: 41308419 E-post: 1-aid@1-aid.no
Tekst og bilder kan ikke uten spesiell angivelse eller avtale, kopieres og benyttes på andre nettsteder.